devel/libmpc port uses outdated MASTER_SITES

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

devel/libmpc port uses outdated MASTER_SITES

dbarowy
>Synopsis: devel/libmpc port uses outdated MASTER_SITES
>Category: ports
>Environment:
        System      : OpenBSD 6.6
        Details     : OpenBSD 6.6-stable (GENERIC) #0: Sat Dec 28 09:02:37 EST 2019
                         [hidden email]:/sys/arch/armv7/compile/GENERIC

        Architecture: OpenBSD.armv7
        Machine     : armv7
>Description:
        The source tarball that the devel/libmpc looks for is no longer available at http://www.multiprecision.org/mpc/download/mpc-0.9.tar.gz.  It has moved to http://www.multiprecision.org/downloads/mpc-0.9.tar.gz.

        Also, this library is not available on OpenBSD's mirrors.

>How-To-Repeat:
        Run make install.
>Fix:

Index: Makefile
===================================================================
RCS file: /cvs/ports/devel/libmpc/Makefile,v
retrieving revision 1.10
diff -u -p -r1.10 Makefile
--- Makefile    12 Jul 2019 20:44:39 -0000      1.10
+++ Makefile    4 Jan 2020 15:32:05 -0000
@@ -11,7 +11,7 @@ SHARED_LIBS=  mpc     0.1     # 2.0
 CATEGORIES=    devel math
 
 HOMEPAGE=      http://www.multiprecision.org
-MASTER_SITES=  ${HOMEPAGE}/mpc/download/
+MASTER_SITES=  ${HOMEPAGE}/downloads/
 
 # LGPLv2.1+
 PERMIT_PACKAGE=        Yes



dmesg:
OpenBSD 6.6-stable (GENERIC) #0: Sat Dec 28 09:02:37 EST 2019
    [hidden email]:/sys/arch/armv7/compile/GENERIC
real mem  = 477667328 (455MB)
avail mem = 457957376 (436MB)
mainbus0 at root: TI AM335x BeagleBone Black
cpu0 at mainbus0 mpidr 0: ARM Cortex-A8 r3p2
cpu0: 32KB 64b/line 4-way L1 VIPT I-cache, 32KB 64b/line 4-way L1 D-cache
cpu0: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
omap0 at mainbus0
prcm0 at omap0 rev 0.2
dmtimer0 at omap0 rev 3.1
dmtimer1 at omap0 rev 3.1
simplebus0 at mainbus0: "ocp"
simplebus1 at simplebus0: "l4_wkup"
"wkup_m3" at simplebus1 not configured
simplebus2 at simplebus1: "prcm"
"l4_per_cm" at simplebus2 not configured
"l4_wkup_cm" at simplebus2 not configured
"mpu_cm" at simplebus2 not configured
"l4_rtc_cm" at simplebus2 not configured
"gfx_l3_cm" at simplebus2 not configured
"l4_cefuse_cm" at simplebus2 not configured
simplebus3 at simplebus1: "scm"
syscon0 at simplebus3: "scm_conf"
pinctrl0 at simplebus3
"wkup_m3_ipc" at simplebus3 not configured
"dma-router" at simplebus3 not configured
intc0 at simplebus0 rev 5.0
"edma" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
omgpio0 at simplebus0: rev 0.1
gpio0 at omgpio0: 32 pins
omgpio1 at simplebus0: rev 0.1
gpio1 at omgpio1: 32 pins
omgpio2 at simplebus0: rev 0.1
gpio2 at omgpio2: 32 pins
omgpio3 at simplebus0: rev 0.1
gpio3 at omgpio3: 32 pins
com0 at simplebus0: ti16750, 64 byte fifo
com0: console
tiiic0 at simplebus0 rev 0.11
iic0 at tiiic0
"ti,tps65217" at iic0 addr 0x24 not configured
"atmel,24c256" at iic0 addr 0x50 not configured
nxphdmi0 at iic0 addr 0x70: rev 0x0301
nxphdmi0: no display detected
tiiic1 at simplebus0 rev 0.11
iic1 at tiiic1
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x54 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x55 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x56 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x57 not configured
ommmc0 at simplebus0
sdmmc0 at ommmc0: 4-bit, sd high-speed, mmc high-speed
ommmc1 at simplebus0
sdmmc1 at ommmc1: 1-bit
"spinlock" at simplebus0 not configured
omdog0 at simplebus0 rev 0.1
"mailbox" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"rtc" at simplebus0 not configured
"usb" at simplebus0 not configured
cpsw0 at simplebus0: version 1.12 (0), address 1c:ba:8c:e1:7e:25
ukphy0 at cpsw0 phy 0: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 1: OUI 0x0001f0, model 0x000f
"ocmcram" at simplebus0 not configured
amdisplay0 at simplebus0
amdisplay0: no display attached.
"emif" at simplebus0 not configured
"sham" at simplebus0 not configured
"aes" at simplebus0 not configured
"mcasp" at simplebus0 not configured
"rng" at simplebus0 not configured
scsibus0 at sdmmc1: 2 targets, initiator 0
sd0 at scsibus0 targ 1 lun 0: <SD/MMC, MMC04G, 0000> removable
sd0: 3744MB, 512 bytes/sector, 7667712 sectors
scsibus1 at sdmmc0: 2 targets, initiator 0
sd1 at scsibus1 targ 1 lun 0: <SD/MMC, SL64G, 0080> removable
sd1: 60906MB, 512 bytes/sector, 124735488 sectors
vscsi0 at root
scsibus2 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus3 at softraid0: 256 targets
bootfile: sd0a:/bsd
boot device: sd0
root on sd1a (8c62c0a30623b015.a) swap on sd1b dump on sd1b
WARNING: CHECK AND RESET THE DATE!

usbdevs:
usbdevs: no USB controllers found