Re: USB sound card not playing

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: USB sound card not playing

Tuyosi Takesima
i use 6.6 snapshots and USB sound card .
the card play youtube well including sound .

------------------------------
$ dmesg | grep audio
uaudio0 at uhub2 port 4 configuration 1 interface 1 "C-Media
Electronics Inc. USB Audio Device" rev 1.10/1.00 addr 5
uaudio0: class v1, full-speed, sync, channels: 2 play, 1 rec, 8 ctls
audio0 at uaudio0
uaudio0: can't reset interface
uaudio0: can't reset interface
audio0 detached
uaudio0 detached
uaudio0 at uhub3 port 6 configuration 1 interface 1 "C-Media
Electronics Inc. USB Audio Device" rev 1.10/1.00 addr 4
uaudio0: class v1, full-speed, sync, channels: 2 play, 1 rec, 8 ctls
audio0 at uaudio0




--

from 竹島強

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: USB sound card not playing

Alexandre Ratchov-2
On Tue, May 14, 2019 at 11:29:45AM +0900, Tuyosi T wrote:

> i use 6.6 snapshots and USB sound card .
> the card play youtube well including sound .
>
> ------------------------------
> $ dmesg | grep audio
> uaudio0 at uhub2 port 4 configuration 1 interface 1 "C-Media
> Electronics Inc. USB Audio Device" rev 1.10/1.00 addr 5
> uaudio0: class v1, full-speed, sync, channels: 2 play, 1 rec, 8 ctls
> audio0 at uaudio0
> uaudio0: can't reset interface
> uaudio0: can't reset interface
> audio0 detached
> uaudio0 detached
> uaudio0 at uhub3 port 6 configuration 1 interface 1 "C-Media
> Electronics Inc. USB Audio Device" rev 1.10/1.00 addr 4
> uaudio0: class v1, full-speed, sync, channels: 2 play, 1 rec, 8 ctls
> audio0 at uaudio0

could send the full dmesg, please