Building userland (stable) fails on T5120 enterprise

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Building userland (stable) fails on T5120 enterprise

Raymundo Soto-2
...As you will see, pretty much towards the end of the build after 1.4G obj have been built without trouble. I really have no idea what I could be doing wrong. Comments and suggestions are highly appreciated.

Of course I've double checked /usr/src and /usr/obj permissions and ownership. I've tried everything from cleaning the usr/src directory to fetching the whole src again, and even upgrading using the kernel and userland from a stable release I built in another machine. Always same error, as follows:

clang++ -O2 -pipe  -std=c++11 -fvisibility-inlines-hidden -fno-exceptions -fno-rtti -Wall -W -Wno-unused-parameter -Wwrite-strings -Wcast-qual  -Wno-missing-field-initializers -pedantic -Wno-long-long  -Wdelete-non-virtual-dtor -Wno-comment -fno-pie  -MD -MP  -I/usr/src/gnu/usr.bin/clang/liblldELF/../../../llvm/tools/lld/include -I/usr/src/gnu/usr.bin/clang/liblldELF/../../../llvm/tools/lld/ELF -I/usr/src/gnu/usr.bin/clang/liblldELF/../../../llvm/include -I/usr/src/gnu/usr.bin/clang/liblldELF/../include -I/usr/src/gnu/usr.bin/clang/liblldELF/obj  -I/usr/src/gnu/usr.bin/clang/liblldELF/obj/../include -DNDEBUG -D__STDC_LIMIT_MACROS -D__STDC_CONSTANT_MACROS  -D__STDC_FORMAT_MACROS -DLLVM_PREFIX="/usr" -DLLDB_DISABLE_PYTHON -c /usr/src/gnu/usr.bin/clang/liblldELF/../../../llvm/tools/lld/ELF/Arch/MSP430.cpp -o MSP430.o
9 errors generated.
*** Error 1 in target 'Driver.o'
*** Error 1 in gnu/usr.bin/clang/liblldELF (<bsd.lib.mk>:67 'Driver.o': @clang++ -O2 -pipe  -std=c++11 -fvisibility-inlines-hidden -fno-exce...)
*** Error 2 in gnu/usr.bin/clang (<bsd.subdir.mk>:48 'all')
*** Error 2 in gnu/usr.bin (<bsd.subdir.mk>:48 'all')
*** Error 2 in gnu (<bsd.subdir.mk>:48 'all')
*** Error 2 in . (<bsd.subdir.mk>:48 'all')
*** Error 2 in . (Makefile:95 'do-build')
*** Error 2 in /usr/src (Makefile:74 'build')

Thanks in advance, RS.