BeagleBone Black keeps reseting

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

BeagleBone Black keeps reseting

Jan Stary
After a failed sysupgrade that reboots midway
https://marc.info/?l=openbsd-misc&m=157856684125898&w=2
my BBB will not boot into anything:


U-Boot SPL 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08)
Trying to boot from MMC2
MMC partition switch failed
*** Warning - MMC partition switch failed, using default environment

reading u-boot.img
reading u-boot.img


U-Boot 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08 -0600)

CPU  : AM335X-GP rev 2.0
I2C:   ready
DRAM:  512 MiB
MMC:   OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1
*** Warning - bad CRC, using default environment

<ethaddr> not set. Validating first E-fuse MAC
Net:   cpsw, usb_ether
Press SPACE to abort autoboot in 2 seconds
switch to partitions #0, OK
mmc0 is current device
SD/MMC found on device 0
reading boot.scr
** Unable to read file boot.scr **
reading uEnv.txt
** Unable to read file uEnv.txt **
switch to partitions #0, OK
mmc0 is current device
Scanning mmc 0:1...
reading /am335x-boneblack.dtb
34886 bytes read in 9 ms (3.7 MiB/s)
Found EFI removable media binary efi/boot/bootarm.efi
reading efi/boot/bootarm.efi
100876 bytes read in 17 ms (5.7 MiB/s)
## Starting EFI application at 82000000 ...
Scanning disks on usb...
Scanning disks on mmc...
MMC Device 2 not found
MMC Device 3 not found
Found 6 disks
data abort
pc : [<9cf19854>]   lr : [<9cf1984c>]
reloc pc : [<7d7c8854>]   lr : [<7d7c884c>]
sp : 9df2f908  ip : 9df2fdf0 fp : 9df2fe10
r10: 00000000  r9 : 00000000 r8 : 9ce16018
r7 : 9df2fbf0  r6 : 9ff7c6c1 r5 : ffffff00 r4 : 9ce14000
r3 : 000000aa  r2 : 00000000 r1 : 9ce14200 r0 : 9df2fbf0
Flags: nZCv  IRQs off  FIQs on Mode SVC_32
Resetting CPU ...

resetting ...


The very same happens with a brand new SD card
and the current miniroot-am335x-66.fs

I have no idea what the problem is.
Can anyone push me in the right direction please?

        Jan


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: BeagleBone Black keeps reseting

Jan Stary
Last good dmesg at the bottom.

On Jan 28 15:03:33, [hidden email] wrote:

> After a failed sysupgrade that reboots midway
> https://marc.info/?l=openbsd-misc&m=157856684125898&w=2
> my BBB will not boot into anything:
>
>
> U-Boot SPL 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08)
> Trying to boot from MMC2
> MMC partition switch failed
> *** Warning - MMC partition switch failed, using default environment
>
> reading u-boot.img
> reading u-boot.img
>
>
> U-Boot 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08 -0600)
>
> CPU  : AM335X-GP rev 2.0
> I2C:   ready
> DRAM:  512 MiB
> MMC:   OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1
> *** Warning - bad CRC, using default environment
>
> <ethaddr> not set. Validating first E-fuse MAC
> Net:   cpsw, usb_ether
> Press SPACE to abort autoboot in 2 seconds
> switch to partitions #0, OK
> mmc0 is current device
> SD/MMC found on device 0
> reading boot.scr
> ** Unable to read file boot.scr **
> reading uEnv.txt
> ** Unable to read file uEnv.txt **
> switch to partitions #0, OK
> mmc0 is current device
> Scanning mmc 0:1...
> reading /am335x-boneblack.dtb
> 34886 bytes read in 9 ms (3.7 MiB/s)
> Found EFI removable media binary efi/boot/bootarm.efi
> reading efi/boot/bootarm.efi
> 100876 bytes read in 17 ms (5.7 MiB/s)
> ## Starting EFI application at 82000000 ...
> Scanning disks on usb...
> Scanning disks on mmc...
> MMC Device 2 not found
> MMC Device 3 not found
> Found 6 disks
> data abort
> pc : [<9cf19854>]   lr : [<9cf1984c>]
> reloc pc : [<7d7c8854>]   lr : [<7d7c884c>]
> sp : 9df2f908  ip : 9df2fdf0 fp : 9df2fe10
> r10: 00000000  r9 : 00000000 r8 : 9ce16018
> r7 : 9df2fbf0  r6 : 9ff7c6c1 r5 : ffffff00 r4 : 9ce14000
> r3 : 000000aa  r2 : 00000000 r1 : 9ce14200 r0 : 9df2fbf0
> Flags: nZCv  IRQs off  FIQs on Mode SVC_32
> Resetting CPU ...
>
> resetting ...
>
>
> The very same happens with a brand new SD card
> and the current miniroot-am335x-66.fs
>
> I have no idea what the problem is.
> Can anyone push me in the right direction please?
>
> Jan
>


OpenBSD 6.6-current (GENERIC) #0: Mon Jan 13 14:45:16 CET 2020
    [hidden email]:/usr/src/sys/arch/armv7/compile/GENERIC
real mem  = 477814784 (455MB)
avail mem = 458117120 (436MB)
mainbus0 at root: TI AM335x BeagleBone Black
cpu0 at mainbus0 mpidr 0: ARM Cortex-A8 r3p2
cpu0: 32KB 64b/line 4-way L1 VIPT I-cache, 32KB 64b/line 4-way L1 D-cache
cpu0: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
omap0 at mainbus0
prcm0 at omap0 rev 0.2
dmtimer0 at omap0 rev 3.1
dmtimer1 at omap0 rev 3.1
simplebus0 at mainbus0: "ocp"
simplebus1 at simplebus0: "l4_wkup"
"wkup_m3" at simplebus1 not configured
simplebus2 at simplebus1: "prcm"
"l4_per_cm" at simplebus2 not configured
"l4_wkup_cm" at simplebus2 not configured
"mpu_cm" at simplebus2 not configured
"l4_rtc_cm" at simplebus2 not configured
"gfx_l3_cm" at simplebus2 not configured
"l4_cefuse_cm" at simplebus2 not configured
simplebus3 at simplebus1: "scm"
syscon0 at simplebus3: "scm_conf"
pinctrl0 at simplebus3
"wkup_m3_ipc" at simplebus3 not configured
"dma-router" at simplebus3 not configured
intc0 at simplebus0 rev 5.0
"edma" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
omgpio0 at simplebus0: rev 0.1
gpio0 at omgpio0: 32 pins
omgpio1 at simplebus0: rev 0.1
gpio1 at omgpio1: 32 pins
omgpio2 at simplebus0: rev 0.1
gpio2 at omgpio2: 32 pins
omgpio3 at simplebus0: rev 0.1
gpio3 at omgpio3: 32 pins
com0 at simplebus0: ti16750, 64 byte fifo
com0: console
tiiic0 at simplebus0 rev 0.11
iic0 at tiiic0
"ti,tps65217" at iic0 addr 0x24 not configured
"atmel,24c256" at iic0 addr 0x50 not configured
nxphdmi0 at iic0 addr 0x70: rev 0x0301
nxphdmi0: no display detected
tiiic1 at simplebus0 rev 0.11
iic1 at tiiic1
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x54 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x55 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x56 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x57 not configured
ommmc0 at simplebus0
sdmmc0 at ommmc0: 4-bit, sd high-speed, mmc high-speed
ommmc1 at simplebus0
sdmmc1 at ommmc1: 1-bit
"spinlock" at simplebus0 not configured
omdog0 at simplebus0 rev 0.1
"mailbox" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"rtc" at simplebus0 not configured
"usb" at simplebus0 not configured
cpsw0 at simplebus0: version 1.12 (0), address 90:59:af:82:2e:7e
ukphy0 at cpsw0 phy 0: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 1: OUI 0x0001f0, model 0x000f
"ocmcram" at simplebus0 not configured
amdisplay0 at simplebus0
amdisplay0: no display attached.
"emif" at simplebus0 not configured
"sham" at simplebus0 not configured
"aes" at simplebus0 not configured
"mcasp" at simplebus0 not configured
"rng" at simplebus0 not configured
scsibus0 at sdmmc1: 2 targets, initiator 0
sd0 at scsibus0 targ 1 lun 0: <SD/MMC, MMC02G, 0000> removable
sd0: 1832MB, 512 bytes/sector, 3751936 sectors
scsibus1 at sdmmc0: 2 targets, initiator 0
sd1 at scsibus1 targ 1 lun 0: <SD/MMC, SU32G, 0080> removable
sd1: 30436MB, 512 bytes/sector, 62333952 sectors
vscsi0 at root
scsibus2 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus3 at softraid0: 256 targets
bootfile: sd0a:/bsd
boot device: sd0
root on sd1a (93aae518915c8841.a) swap on sd1b dump on sd1b
WARNING: CHECK AND RESET THE DATE!

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: BeagleBone Black keeps reseting

Jan Stary
> On Jan 28 15:03:33, [hidden email] wrote:
> > After a failed sysupgrade that reboots midway
> > https://marc.info/?l=openbsd-misc&m=157856684125898&w=2
> > my BBB will not boot into anything:
> >
> >
> > U-Boot SPL 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08)
> > Trying to boot from MMC2
> > MMC partition switch failed
> > *** Warning - MMC partition switch failed, using default environment
> >
> > reading u-boot.img
> > reading u-boot.img
> >
> >
> > U-Boot 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08 -0600)
> >
> > CPU  : AM335X-GP rev 2.0
> > I2C:   ready
> > DRAM:  512 MiB
> > MMC:   OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1
> > *** Warning - bad CRC, using default environment
> >
> > <ethaddr> not set. Validating first E-fuse MAC
> > Net:   cpsw, usb_ether
> > Press SPACE to abort autoboot in 2 seconds
> > switch to partitions #0, OK
> > mmc0 is current device
> > SD/MMC found on device 0
> > reading boot.scr
> > ** Unable to read file boot.scr **
> > reading uEnv.txt
> > ** Unable to read file uEnv.txt **
> > switch to partitions #0, OK
> > mmc0 is current device
> > Scanning mmc 0:1...
> > reading /am335x-boneblack.dtb
> > 34886 bytes read in 9 ms (3.7 MiB/s)
> > Found EFI removable media binary efi/boot/bootarm.efi
> > reading efi/boot/bootarm.efi
> > 100876 bytes read in 17 ms (5.7 MiB/s)
> > ## Starting EFI application at 82000000 ...
> > Scanning disks on usb...
> > Scanning disks on mmc...
> > MMC Device 2 not found
> > MMC Device 3 not found
> > Found 6 disks
> > data abort
> > pc : [<9cf19854>]   lr : [<9cf1984c>]
> > reloc pc : [<7d7c8854>]   lr : [<7d7c884c>]
> > sp : 9df2f908  ip : 9df2fdf0 fp : 9df2fe10
> > r10: 00000000  r9 : 00000000 r8 : 9ce16018
> > r7 : 9df2fbf0  r6 : 9ff7c6c1 r5 : ffffff00 r4 : 9ce14000
> > r3 : 000000aa  r2 : 00000000 r1 : 9ce14200 r0 : 9df2fbf0
> > Flags: nZCv  IRQs off  FIQs on Mode SVC_32
> > Resetting CPU ...
> >
> > resetting ...
> >
> >
> > The very same happens with a brand new SD card
> > and the current miniroot-am335x-66.fs

Hm, the 6.6 miniroot boots fine (as opposed to the current miniroot),
installs fine (I installed on the internal SD), and boots (dmesg below).

So there might be a regression in miniroot-am335x-66.fs
introduced between the release of 6.6 and now.

How can I help debug this?

        Jan

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: BeagleBone Black keeps reseting

Jan Stary
> Hm, the 6.6 miniroot boots fine (as opposed to the current miniroot),
> installs fine (I installed on the internal SD), and boots (dmesg below).
>
> So there might be a regression in miniroot-am335x-66.fs
> introduced between the release of 6.6 and now.

(Actually, between Jan 13 and now.)
http://stare.cz/dmesg/beaglebone-black.20200113

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: BeagleBone Black keeps reseting

Jonathan Gray-11
In reply to this post by Jan Stary
On Tue, Jan 28, 2020 at 04:01:49PM +0100, Jan Stary wrote:

> > On Jan 28 15:03:33, [hidden email] wrote:
> > > After a failed sysupgrade that reboots midway
> > > https://marc.info/?l=openbsd-misc&m=157856684125898&w=2
> > > my BBB will not boot into anything:
> > >
> > >
> > > U-Boot SPL 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08)
> > > Trying to boot from MMC2
> > > MMC partition switch failed
> > > *** Warning - MMC partition switch failed, using default environment
> > >
> > > reading u-boot.img
> > > reading u-boot.img
> > >
> > >
> > > U-Boot 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08 -0600)
> > >
> > > CPU  : AM335X-GP rev 2.0
> > > I2C:   ready
> > > DRAM:  512 MiB
> > > MMC:   OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1
> > > *** Warning - bad CRC, using default environment
> > >
> > > <ethaddr> not set. Validating first E-fuse MAC
> > > Net:   cpsw, usb_ether
> > > Press SPACE to abort autoboot in 2 seconds
> > > switch to partitions #0, OK
> > > mmc0 is current device
> > > SD/MMC found on device 0
> > > reading boot.scr
> > > ** Unable to read file boot.scr **
> > > reading uEnv.txt
> > > ** Unable to read file uEnv.txt **
> > > switch to partitions #0, OK
> > > mmc0 is current device
> > > Scanning mmc 0:1...
> > > reading /am335x-boneblack.dtb
> > > 34886 bytes read in 9 ms (3.7 MiB/s)
> > > Found EFI removable media binary efi/boot/bootarm.efi
> > > reading efi/boot/bootarm.efi
> > > 100876 bytes read in 17 ms (5.7 MiB/s)
> > > ## Starting EFI application at 82000000 ...
> > > Scanning disks on usb...
> > > Scanning disks on mmc...
> > > MMC Device 2 not found
> > > MMC Device 3 not found
> > > Found 6 disks
> > > data abort
> > > pc : [<9cf19854>]   lr : [<9cf1984c>]
> > > reloc pc : [<7d7c8854>]   lr : [<7d7c884c>]
> > > sp : 9df2f908  ip : 9df2fdf0 fp : 9df2fe10
> > > r10: 00000000  r9 : 00000000 r8 : 9ce16018
> > > r7 : 9df2fbf0  r6 : 9ff7c6c1 r5 : ffffff00 r4 : 9ce14000
> > > r3 : 000000aa  r2 : 00000000 r1 : 9ce14200 r0 : 9df2fbf0
> > > Flags: nZCv  IRQs off  FIQs on Mode SVC_32
> > > Resetting CPU ...
> > >
> > > resetting ...
> > >
> > >
> > > The very same happens with a brand new SD card
> > > and the current miniroot-am335x-66.fs
>
> Hm, the 6.6 miniroot boots fine (as opposed to the current miniroot),
> installs fine (I installed on the internal SD), and boots (dmesg below).
>
> So there might be a regression in miniroot-am335x-66.fs
> introduced between the release of 6.6 and now.
>
> How can I help debug this?
>
> Jan

Why are you using such an old version of U-Boot?

The latest armv7 snapshot at the time of writing
OpenBSD 6.6-current (GENERIC) #255: Mon Jan 27 21:28:37 MST 2020
    [hidden email]:/usr/src/sys/arch/armv7/compile/GENERIC

works on BBB with both U-Boot 2019.01 and U-Boot 2020.01 here, with
>> OpenBSD/armv7 BOOTARM 1.9

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: BeagleBone Black keeps reseting

Jan Stary
On Jan 29 15:29:07, [hidden email] wrote:
> > > > U-Boot SPL 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08)
> > > > Trying to boot from MMC2
> > > > MMC partition switch failed
> > > > *** Warning - MMC partition switch failed, using default environment
> > > > reading u-boot.img
> > > > reading u-boot.img
> > > > U-Boot 2017.03 (Mar 26 2017 - 16:58:08 -0600)

> Why are you using such an old version of U-Boot?
>
> The latest armv7 snapshot at the time of writing
> OpenBSD 6.6-current (GENERIC) #255: Mon Jan 27 21:28:37 MST 2020
>     [hidden email]:/usr/src/sys/arch/armv7/compile/GENERIC
>
> works on BBB with both U-Boot 2019.01 and U-Boot 2020.01 here, with
> >> OpenBSD/armv7 BOOTARM 1.9

Now I'm using the one that comes with 6.6 (script below):

        U-Boot SPL 2019.01 (Apr 09 2019 - 23:15:32 +0200)
        >> OpenBSD/armv7 BOOTARM 1.6


Do these get upgraded with OpenBSD upgrades?
(I keep upgrading the machine quite regularly.)

        Jan


U-Boot SPL 2019.01 (Apr 09 2019 - 23:15:32 +0200)
Trying to boot from MMC2
Loading Environment from FAT... Card did not respond to voltage select!


U-Boot 2019.01 (Apr 09 2019 - 23:15:32 +0200)

CPU  : AM335X-GP rev 2.0
Model: TI AM335x BeagleBone Black
DRAM:  512 MiB
musb - not able to bind usb peripheral node
NAND:  0 MiB
MMC:   OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1
Loading Environment from FAT... MMC: no card present
No USB device found
<ethaddr> not set. Validating first E-fuse MAC
Net:   eth0: ethernet@4a100000
Hit any key to stop autoboot:  0
MMC: no card present
MMC: no card present
MMC: no card present
MMC: no card present
MMC: no card present
switch to partitions #0, OK
mmc1(part 0) is current device
Scanning mmc 1:1...
34886 bytes read in 6 ms (5.5 MiB/s)
r999;999H6nScanning disks onnusb...i/boot/bootarm.efi
Disk usb0 not ready
Disk usb1 not ready
Disk usb2 not ready
Disk usb3 not ready
Scanning disks on mmc...
MMC: no card present
MMC Device 2 not found
MMC Device 3 not found
Found 3 disks
88176 bytes read in 13 ms (6.5 MiB/s)
## Starting EFI application at 82000000 ...
>> OpenBSD/armv7 BOOTARM 1.6
boot>
booting sd0a:/bsd: 4600144+675192+248624+564284-[302515+120+317408+281715]=0x0

OpenBSD/armv7 booting ...
arg0 0xc09abc50 arg1 0xe05 arg2 0x87ef4000
Allocating page tables
IRQ stack: p0x809da000 v0xc09da000
ABT stack: p0x809db000 v0xc09db000
UND stack: p0x809dc000 v0xc09dc000
SVC stack: p0x809dd000 v0xc09dd000
Creating L1 page table at 0x809ac000
Mapping kernel
Constructing L2 page tables
undefined page type 0x2 pa 0x80000000 va 0x80000000 pages 0x2000 attr 0x8
type 0x7 pa 0x82000000 va 0x80000000 pages 0x5ef4 attr 0x8
type 0x6 pa 0x87ef4000 va 0x87ef4000 pages 0x18 attr 0x8000000000000008
type 0x7 pa 0x87f0c000 va 0x80000000 pages 0x14899 attr 0x8
type 0x2 pa 0x9c7a5000 va 0x9c7a5000 pages 0x667 attr 0x8
type 0x4 pa 0x9ce0c000 va 0x9ce0c000 pages 0x1 attr 0x8
type 0x2 pa 0x9ce0d000 va 0x9ce0d000 pages 0x100 attr 0x8
type 0x1 pa 0x9cf0d000 va 0x9cf0d000 pages 0x16 attr 0x8
type 0x6 pa 0x9cf23000 va 0x9cf23000 pages 0x1 attr 0x8000000000000008
type 0x0 pa 0x9cf24000 va 0x9cf1f000 pages 0x4 attr 0x8
type 0x6 pa 0x9cf28000 va 0x9cf28000 pages 0x1 attr 0x8000000000000008
type 0x0 pa 0x9cf29000 va 0x9cf29000 pages 0x2 attr 0x8
type 0x2 pa 0x9cf2b000 va 0x9cf2b000 pages 0x302c attr 0x8
type 0x5 pa 0x9ff57000 va 0x9ff57000 pages 0x2 attr 0x8000000000000008
type 0x2 pa 0x9ff59000 va 0x9cf2b000 pages 0xa7 attr 0x8
pmap [ using 902372 bytes of bsd ELF symbol table ]
board type: 3589
Copyright (c) 1982, 1986, 1989, 1991, 1993
        The Regents of the University of California.  All rights reserved.
Copyright (c) 1995-2019 OpenBSD. All rights reserved.  https://www.OpenBSD.org

OpenBSD 6.6 (GENERIC) #226: Sat Oct 12 08:36:17 MDT 2019
    [hidden email]:/usr/src/sys/arch/armv7/compile/GENERIC
real mem  = 477679616 (455MB)
avail mem = 457969664 (436MB)
mainbus0 at root: TI AM335x BeagleBone Black
cpu0 at mainbus0 mpidr 0: ARM Cortex-A8 r3p2
cpu0: 32KB 64b/line 4-way L1 VIPT I-cache, 32KB 64b/line 4-way L1 D-cache
cpu0: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
omap0 at mainbus0
prcm0 at omap0 rev 0.2
dmtimer0 at omap0 rev 3.1
dmtimer1 at omap0 rev 3.1
simplebus0 at mainbus0: "ocp"
simplebus1 at simplebus0: "l4_wkup"
"wkup_m3" at simplebus1 not configured
simplebus2 at simplebus1: "prcm"
"l4_per_cm" at simplebus2 not configured
"l4_wkup_cm" at simplebus2 not configured
"mpu_cm" at simplebus2 not configured
"l4_rtc_cm" at simplebus2 not configured
"gfx_l3_cm" at simplebus2 not configured
"l4_cefuse_cm" at simplebus2 not configured
simplebus3 at simplebus1: "scm"
syscon0 at simplebus3: "scm_conf"
pinctrl0 at simplebus3
"wkup_m3_ipc" at simplebus3 not configured
"dma-router" at simplebus3 not configured
intc0 at simplebus0 rev 5.0
"edma" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
"tptc" at simplebus0 not configured
omgpio0 at simplebus0: rev 0.1
gpio0 at omgpio0: 32 pins
omgpio1 at simplebus0: rev 0.1
gpio1 at omgpio1: 32 pins
omgpio2 at simplebus0: rev 0.1
gpio2 at omgpio2: 32 pins
omgpio3 at simplebus0: rev 0.1
gpio3 at omgpio3: 32 pins
com0 at simplebus0: ti16750, 64 byte fifo
com0: console
tiiic0 at simplebus0 rev 0.11
iic0 at tiiic0
"ti,tps65217" at iic0 addr 0x24 not configured
"atmel,24c256" at iic0 addr 0x50 not configured
nxphdmi0 at iic0 addr 0x70: rev 0x0301
nxphdmi0: no display detected
tiiic1 at simplebus0 rev 0.11
iic1 at tiiic1
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x54 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x55 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x56 not configured
"atmel,24c256" at iic1 addr 0x57 not configured
ommmc0 at simplebus0
sdmmc0 at ommmc0: 4-bit, sd high-speed, mmc high-speed
ommmc1 at simplebus0
sdmmc1 at ommmc1: 1-bit
"spinlock" at simplebus0 not configured
omdog0 at simplebus0 rev 0.1
"mailbox" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"timer" at simplebus0 not configured
"rtc" at simplebus0 not configured
"usb" at simplebus0 not configured
cpsw0 at simplebus0: version 1.12 (0), address 90:59:af:82:2e:7e
ukphy0 at cpsw0 phy 0: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 1: OUI 0x0001f0, model 0x000f
"ocmcram" at simplebus0 not configured
amdisplay0 at simplebus0
amdisplay0: no display attached.
"emif" at simplebus0 not configured
"sham" at simplebus0 not configured
"aes" at simplebus0 not configured
"mcasp" at simplebus0 not configured
"rng" at simplebus0 not configured
sdmmc0: can't enable card
scsibus0 at sdmmc1: 2 targets, initiator 0
sd0 at scsibus0 targ 1 lun 0: <SD/MMC, MMC02G, 0000> removable
sd0: 1832MB, 512 bytes/sector, 3751936 sectors
vscsi0 at root
scsibus1 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus2 at softraid0: 256 targets
bootfile: sd0a:/bsd
boot device: sd0
root on sd0a (252e8aea1029b647.a) swap on sd0b dump on sd0b
WARNING: CHECK AND RESET THE DATE!
Automatic boot in progress: starting file system checks.
/dev/sd0a (252e8aea1029b647.a): file system is clean; not checking
pf enabled
starting network
cpsw0: 192.168.55.10 lease accepted from 192.168.55.1 (28:f1:0e:26:94:75)
reordering libraries: done.
starting early daemons: syslogd pflogd ntpd.
starting RPC daemons:.
savecore: no core dump
checking quotas: done.
clearing /tmp
kern.securelevel: 0 -> 1
creating runtime link editor directory cache.
preserving editor files.
starting network daemons: sshd smtpd sndiod.
starting local daemons: cron.
Sun Oct 13 10:55:35 CEST 2019

OpenBSD/armv7 (bbb.stare.cz) (console)

login: