AOpen AX45F-4DL bsd.rd panic

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

AOpen AX45F-4DL bsd.rd panic

Vladas Urbonas
Hi. I get this on booting bsd.rd on this machine as well. No special
settings in BIOS. Is it user error or bsd.rd malfunction?

OpenBSD/i386 BOOT 3.01
boot>
booting hd0a:/bsd: 4995572+874168 [52+190496+176373]=0x5f2b6c
entry point at 0x200120*
Copyright (c) 1982, 1986, 1989, 1991, 1993
        The Regents of the University of California.  All rights reserved.
Copyright (c) 1995-2008 OpenBSD. All rights reserved.  http://www.OpenBSD.org

OpenBSD 4.3-current (RAMDISK_CD) #661: Sun Mar 30 23:52:04 MDT 2008
    [hidden email]:/usr/src/sys/arch/i386/compile/RAMDISK_CD
cpu0: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz ("GenuineIntel" 686-class) 1.20 GHz
cpu0:
FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUS
H,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,SBF,CNXT-ID,xTPR
real mem  = 1073246208 (1023MB)
avail mem = 1031385088 (983MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 12/03/03, BIOS32 rev. 0 @
0xfb140, SMBIOS rev. 2.3 @ 0xf0800 (43 entries)
bios0: vendor Phoenix/Award Technologies, LTD version "6.00 PG" date
12/03/2003
bios0: AOpen AX45F-4DL
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2
acpi at bios0 function 0x0 not configured
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0xddd4
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xfdd10/192 (10 entries)
pcibios0: PCI Exclusive IRQs: 10 11 12
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:02:0 ("SiS 85C503 System" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #1 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0x8000 0xc8000/0x1000 0xc9000/0x1000
cpu0 at mainbus0
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "SiS 655 PCI" rev 0x50
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "SiS 648FX AGP" rev 0x00
pci1 at ppb0 bus 1
pcib0 at pci0 dev 2 function 0 "SiS 964 ISA" rev 0x36
pciide0 at pci0 dev 2 function 5 "SiS 5513 EIDE" rev 0x01: 655: DMA,
channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to
compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <FUJITSU MPE3084AE>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 8063MB, 16514064 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 4
pciide0: channel 1 disabled (no drives)
ohci0 at pci0 dev 3 function 0 "SiS 5597/5598 USB" rev 0x0f: irq 11,
version 1.0, legacy support
ohci1 at pci0 dev 3 function 1 "SiS 5597/5598 USB" rev 0x0f: irq 12,
version 1.0, legacy support
ohci2 at pci0 dev 3 function 2 "SiS 5597/5598 USB" rev 0x0f: irq 10,
version 1.0, legacy support
ehci0 at pci0 dev 3 function 3 "SiS 7002 USB" rev 0x00: irq 11
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 "SiS EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
vga1 at pci0 dev 8 function 0 "NVIDIA/SGS-Thomson Velocity128" rev 0x10
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
pcscp0 at pci0 dev 9 function 0 "AMD 53c974 PCscsi-PCI" rev 0x10: irq 11
pcscp0: AM53C974, 40MHz, SCSI ID 7
scsibus0 at pcscp0: 8 targets
re0 at pci0 dev 13 function 0 "Realtek 8169" rev 0x10: RTL8110S
(0x0080), irq 10, address 00:01:80:4f:c3:9f
rgephy0 at re0 phy 7: RTL8169S/8110S PHY, rev. 0
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
pccom0: console
pccom1 at isa0 port 0x2f8/8 irq 3: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
usb1 at ohci0: USB revision 1.0
uhub1 at usb1 "SiS OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb2 at ohci1: USB revision 1.0
uhub2 at usb2 "SiS OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb3 at ohci2: USB revision 1.0
uhub3 at usb3 "SiS OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
biomask ffe5 netmask ffe5 ttymask ffe7
rd0: fixed, 3800 blocks
uvm_fault(0xd06fe100, 0x0, 0, 1) -> e
fatal page fault (6) in supervisor mode
trap type 6 code 0 eip d02d0acf cs 8 eflags 10297 cr2 0 cpl 0
panic: trap type 6, code=0, pc=d02d0acf
syncing disks... done

dumping to dev 1101, offset 0
dump error 19

rebooting...